בגדול:
- שופכים חלב לכלי.
- מוסיפים קפיר\פטריה טיבטית\פטריה יוגית.
- מכסים בבד נושם.
- משאירים ל-24 שעות מחוץ למקרר.
- מסננים את הקפיר\פטריה טיבטית\פטריה יוגית באמצעות מסננת פלסטיק.
להלן מספר מקורות המפרטים אתר התהליך, ואת כמויות הצריכה:
חשוב: מדובר במזון המכיל חיידקים. חובה להתייעץ עם בר-סמכה לפני תחילה צריכה ושימוש (תזונאי\רופא משפחה). כותב בלוג זה עשוי להיות ילד בן 8 שלא מבין כלום מהחיים שלו ויש לקחת אותו בערבון מוגבל מאוד.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה