ע"פ מה שמופיע בויקיפדיה על Kefir:
מדובר במשקה פרו-ביוטי דמוי יוגורט שהגיע מהקווקז. המשקה מבוסס על חלב, וניתן להכינו מחלב ממקורות שונים: חלב מהחי או מהצומח (חלב קוקוס או סויה). בכדי להכין את המשקה משרים גרגרי קפיר בחלב למשך כיממה.
גרגרי קפיר הינם תערובת של חיידקים ושמרים בתערובת עם חלבונים, ליפידים וסוכר. הגרגרים הינם בית גידול למגוון רחב של למיקרו-אורגנזמים פרו-ביוטיים רבים.
מדובר במשקה פרו-ביוטי דמוי יוגורט שהגיע מהקווקז. המשקה מבוסס על חלב, וניתן להכינו מחלב ממקורות שונים: חלב מהחי או מהצומח (חלב קוקוס או סויה). בכדי להכין את המשקה משרים גרגרי קפיר בחלב למשך כיממה.
גרגרי קפיר הינם תערובת של חיידקים ושמרים בתערובת עם חלבונים, ליפידים וסוכר. הגרגרים הינם בית גידול למגוון רחב של למיקרו-אורגנזמים פרו-ביוטיים רבים.
בכל מקרה הן פטריה יוגית והן קפיר הם לא פטריה. מדובר בחיידקים ושמרים, המופיעים בצורה גושים קטנים לפעמים נראים כמו פופקורן ולפעמים כמו קוטג' שכאשר מכניסים אותם לחלב ליממה הופכים אותו למשקה דמוי יוגורט פרו-ביוטי עם סגולות רפואיות מדהימות (משיפור ההרגשה ועד ריפוי סרטן).
כמה תמונות של גרגרי קפיר מויקיפדיה:


אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה